Seminario en espacio SantLluc, Barcelona

amb Jordi Bernaus.

Seminari orientat al desenvolupament de bases de patrons a mida, per a tots els cossos i morfologies.

Seminari que pretén donar les eines necessàries per poder crear patrons bases que segueixin totes les conformacions del cos humà.

Te com a fites el poder vestir tots els col·lectius segons llur morfologia atenent a demés a les diferents conformacions tant posturals com d’estructura òssia. Essent inclusiva en tots els gèneres i en totes les mides.

Amb aquests patrons podrem fàcilment donar un impuls a les noves tendències estilístiques, ajudarem a minimitzar els stocks reduint l’impacte sobre el medi ambient i s’impulsarà la re localització de la indústria de la moda.

 

con Jorge Bernaus

Seminario orientado al desarrollo de patrones bases a medida, para todos los cuerpos y morfologías.

El seminario pretende vestir a todos los colectivos según su morfología, atendiendo a las diferentes conformaciones tanto posturales como de estructura óesea. Es inclusivo para todos los géneros y medidas.

Con estos patrones podremos fácilmente dar un impulso a las nuevas tendencias estilísticas, ayudaremos a minimizar los stoks, reduciendo el impacto medioambiental i se impulsará la re-localización de la indústria de la moda.

Horari/Horario: 11:00 a 14:00h

Dates/Fechas:  Dissabtes del 29 d’abril al 27 de maig // 5 sessions.  /Sábados: del 29 de abril hasta el 27 de mayo // 5 sesiones.

Preu/precio: soci/0 120€  // no soci/o 180€

Inscripcions al correu santlluc@santlluc.cat o al telèfon +34 93 302 45 79

Inscripciones al correo santlluc@santlluc.cat o al teléfono +34 93 302 45 79

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *